Zbuloni Opsionion IQ

Tregtoni Forex, Kriptomonedha dhe Aksione me Opsionin IQ
Welcome back! You’re already logged in, so click on the button below to enter the traderoom:
Provojeni pa pagesë
Provojeni pa pagesë
Është e disponueshme edhe një llogari për praktikë pa pagesë Nuk kërkohet kartë krediti
Provojeni pa pagesë
Është e disponueshme edhe një llogari për praktikë pa pagesë Nuk kërkohet kartë krediti
IQ Option Forex Trading
Forex Trading
2017 Çmimi i Ekselencës
2017 Çmimi i Ekselencës
The Award of Excellence is the highest honor among The Communicator Awards, given to those that exceed industry standards in quality and achievement. The IQ Option trading app was recognized by the voting committee as the best one in the Financial category in 2017.
Akademia e Arteve Interaktive&Pamore
Century International Quality Gold ERA Award
Çmimi ndërkombëtar për cilësinë "Century International Quality Gold ERA"
The prestigious award was given to IQ Option in recognition of our outstanding commitment to Quality and Excellence, particularly in the realm of Customer Satisfaction.
Grupi i Drejtimeve të Nismës në Biznes
Best Trading Platform
Platforma më e mirë për tregtim
The IQ Option platform is a real blueprint for the industry. Isn't it great to trade on the absolute best platform the world has to offer? This award is the proof.
Çmimet Forex 2014
Gjeni instrumentet që i përshtaten më mirë stilit tuaj të tregtimit.
Opsioni IQ u lejon tregtuesve në vend që ta zgjerojnë portofolin financiar nëpërmjet blerjes dhe shitjes së valutave, kriptomonedhave dhe aksioneve.
IQ Option - World’s most popular currency pairs
Forex
(22)
Kombinimet më të njohura të monedhave në botë
NEW
IQ Option - Buy, hold and sell cryptocurrencies
Kripto
(13)
Blini, mbani dhe shisni kriptomonedha
NEW
Në varësi të qëndrimit tuaj karshi rrezikut, Opsioni IQ e bën më të lehtë gjetjen e instrumenteve financiare që i përputhen stilit tuaj të tregtimit. Nëse zgjidhni të tregtoni Forex, kriptomonedhë apo aksione, mund t'i bëni të gjitha këto në një vend. Blerja dhe shitja e insttrumenteve financiare tashmë është më e lehtë se kurrë më parë.
Provojeni pa pagesë
Free practice account available. No credit card required.
Pse të zgjedhim Platformën e Tregtimit Opsioni IQ?
Një platformë që ka fituar çmime nga një broker i besueshëm që të lejon t'i tregtoni të gjitha aktivet e preferuara në një vend të vetëm.
Gjithçka që të nevojitet në një platformë.
Përdorni paraqitjen me shumë grafikë për të analizuar historikun e të dhënave dhe për të marrë vendime kritike për tregtimin. Gjithçka që të nevojitet për tregtimin e Forex-it, kriptomonedhave dhe aksioneve në një platformë të vetme - dhe në një aparat që e zgjedh ti vetë.
Zbuloni mundësitë më të fundit për investim dhe tregtim
Janë me mijëra mundësi investimi në Forex, kriptomonedhë dhe opsione që presin t'i zbulosh Duke përdorur përditësimet më të fundit të tregut, analizuesit e aksioneve, sinjalizuesit e luhatjeve, fletët informative dhe kalendarët, do të jeni në gjendje të tregtosh me konfidencë.
Frymë komunitare
Kur tregtoni Forex dhe kriptomonedhë me Opsionin IQ, nuk jeni asnjëherë vetëm. Merrni mbështetje dhe këshilla nga bashkëtregtues të tjerë pa pasur nevojë të largoheni nga dhoma e tregtimit.
Platforma Opsioni IQ përmirësohet vazhdimisht - dhe gjithmonë përdor komente vlerësuese nga tregtuesit tanë. Jemi vazhdimisht duke punuar për të gjetur mënyra që Opsioni IQ të jetë i shpejtë, i saktë dhe i lehtë për përdorim.
Platforma e tregtimit online Opsioni IQ
Çdo aktiv që ofron Opsioni IQ synon t'u japë klientëve përvojën më të lartë të ttregtimit - nëpërmbjet ndërthurjes së një platforme të efektshme me një sërë produktesh novatore..
IQ Options trading platform
IQ Options mobile trading platform
Provojeni pa pagesë
Free practice account available. No credit card required.
Depozita & Tërheqje
Duke përdorur një platformë tregtimi mobile të fjalës së fundit, transaksionet e Opsioneve IQ fillojnë duke nisur nga £1, çka përbën një mënyrë të thjeshtë dhe angazhuese për tregtuesit rishtarë që të përjetojnë tregtimin online. Për ata prej jush që duan të dinë për përputhshmërinë bankare, Opsioni IQ ka krijuar mundësinë që të pranohen një larmi e gjerë sistemesh të pagesave financiare.
Withdrawal methods
I THJESHTË DHE I BESUESHËM
TËRHEQJA E PARAVE
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa
Me qëllim që të ruajë pozicionin e tij lider si një prej brokerave më të mirë online, Opsioni IQ përqendrohet te sigurimi i kushteve cilësore të tregtimit. Për të bërë depozita dhe tërheqje, kompania ka një gamë të gjerë metodash të volitshme, të sigurta, të përshtatshme pagesash, përfshirë opsionet e pagesës elektronike dhe transfertës bankare elektronike.
100% SSL i sigurtë ne kemi pranuar
VISA
Mastercard
PCI
Provojeni pa pagesë
Free practice account available. No credit card required.
Tregtoni me Opsionin IQ
Regjistrohuni për të pasur akses
Tregtoni me Opsionin IQ
Regjistrohuni për të pasur akses
PARALAJMËRIM I PËRGJITHSHËM MBI RREZIQET:
Shërbimet financiare të dhëna nga ky website bartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Mos investoni asnjëherë para, të cilat nuk mund t'ia lejoni vetes t'i humbisni.