Shkarko aplikacionin Opsioni IQ

Opsioni IQ është një aplikacion i përparuar që u lejon njerëzve të punojnë me disa instrumente tregtimi online.

Në tregtimin online, reagimi i shpejtë ndaj të dhënave dhe ngjarjeve në kohë reale merr një rëndësi absolutisht thelbësore. Për këtë arsye, ne kemi zhvilluar një aplikacion për të gjitha sistemet e njohura operative - përfshirë Windows për PC, Mac OC, iOS dhe Android. Ne u rekomandojmë të gjithë tregtuesve ta shkarkojnë aplikacionin Opsioni IQ me qëllim që të përfitojnë sa më shumë nga tregtimi.

Mos u shqetësoni nëse aplikacioni nuk është i disponueshëm për aparatin tuaj, pasi ju mundet që, gjithsesi, të tregtoni duke përdorur ndërfaqen web.

Përzgjidhni aparatin tuaj për të shkarkuar aplikacionin Opsioni IQ.

 

Përshkrim për Aplikacionin IQ për PC

Shikoni këtë video me përshkrime për Opsionin IQ për PC, ku paraqiten veçoritë më të rëndësishme të platformës.

 

 

Për të filluar me përdorimin e platformës, fillo tregtimin me një llogari demo. Nëse mendon se duhet më tepër trajnim pas kalimit në llogarinë reale, mund t'i rikthehesh demos në çdo kohë.

Platforma desktop e Opsionit IQ është një aplikacioni që ka fituar çmime, dhe është vlerësuar nga tregtues profesionistë dhe ata të rinj. Megjithatë, mos merr për bazë vetëm fjalën tonë - shihe vetë në veprim këtë software të fuqishëm për tregtim.

Provoji vetë 13 tregues të ndryshëm për analiza teknike që përfshijnë mesataret rrëshkitëse, MACD, Stokastikën, Alligator, SAR Parabolik dhe mëso t'i përdorësh me ndihmën e videove tutoriale. Shiko deri në 9 grafikë njëherësh në ekran. Dhe shijo tërheqje të menjëhershme në një kartë krediti.

Opsioni IQ është një broker me qendër në Evropë i rregulluar sipas CySEC. Për arsye sigurie, fondet broker mbahen të veçuara nga fondet e klientëve tanë. Të gjithë klientëve VIP, u caktohet një manaxher personal për llogarinë, i cili flet gjuhën e tyre.

 

Aplikacioni Mobile i Opsionit IQ për iOS dhe Android

Aplikacioni i fuqishëm Android dhe i bazuar në iOS u lejon treguesve tanë të qëndrojnë të lidhur me llogarinë e tyre kudo që shkojnë.

Ndiq këtë video të shkurtër për të mësuar më shumë mbi aplikacionin Opsioni IQ për iOS dhe Android.

 

 

I THJESHTË DHE I BESUESHËM
TËRHEQJA E PARAVE
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa