• Jini të përgatitur për rreziqet

Kjo lloj pune ka rreziqe. Duhet që të vendosni një depozitë, por jini të përgatitur për humbjet. Përzgjidhni dhe miratoni shumën që jeni të gatshëm të humbisni.

 

  • Bëni dhe ca durim

Shumë tregtues nuk e kanë tregtimin e opsioneve si burimin parësor të të ardhurave. Ata hyjnë në sistem, mund të mos jenë të pranishëm për një ditë, nuk shohin përfitime të mëdha, dhe heqin dorë nga kjo punë. Mësoni t'i planifikoni marrëveshjet tuaja dhe do të jeni në gjendje të fitoni punën tuaj të preferuar të përhershme me një nivel të mirë të ardhurash.

 

  • Disiplinë

Kjo do të thotë se duhet të mësoni se si të kontrolloni emocionet tuaja. Rreziqe, transaksione, humbje - kjo mund të çojë në një sjellje impulsive. Në këtë gjendje, personi mbështetet te instinktet dhe emocionet më shumë se sa te gjykimi i ftohtë dhe logjika.

 

  • Shtypeni butonin

Shumë tregtues fillojnë të bëjnë një marrëveshje dhe kanë frikë të shtypin një buton. Është frika se mos bëni diçka gabim dhe humbni depozitën. Disiplina dhe kontrolli do t'ju ndihmojnë, me kalimin e kohës, për të marrë një vendim dhe ta konkludosh marrëveshjen.

 

  • Bëni marrëveshje me një shumë të vogël

Specialistët nuk e rekomandojnë vendosjen e shumave të mëdha në një transaksion të vetëm . Merrni nga 3 në 10% të kapitalit total dhe bëjini për çdo marrëveshje.

 

  • Ndiqni strategjinë

Tregtoni - kjo nuk ka të bëjë me fatin ose me luajtjen bixhoz, është një paketë me njohuri specifike. Nuk ka nevojë të hamendësoni; këtu duhet të përdorni strategjinë dhe ta zbatoni te marrëveshja.

Opsioni IQ është një broker opsional, dhe ka qenë në tregun financiar botëror për pothuajse tre vjet. Kjo është në platformë e volitshme dhe e favorshme për shumë tregtues, ndaj ky sistem vijon të evoluojë dhe të ofrojë funksione të reja. Askush nuk mund të mësojë gjithçka. Tregtuesit më me përvojë gjejnë gjëra interesante apo 'hile të zanatit' të Opsionit IQ dhe e kanë për kënaqësi ta ndajnë këtë informacion me të sapoardhurit në platformën e tregtimit.

Ka shumë këshilla dhe 'hile' të ndryshme për Opsionin IQ se si të tregtohet në këtë faqe, por ka edhe këshilla të tjera - si të bëhesh tregtues dhe çfarë të dish.

Ka edhe këshilla të tjera për tregtimin në Opsionin IQ që do t'ju ndihmojnë të tregtoni dhe të mos keni frikë se do të pësoni humbje. Këto këshilla për Opsionin IQ përdoren nga tregtuesit me përvojë, dhe pjesëmarrës të tjerë në sistemin e brokerimit e marrin këtë përvojë dhe e përdorin në tregtimet e tyre. Ka këshilla për turneun, në mënyrë që tregtuesi të mund të përfitojë dhe të marrë përvojë nga përdorues të tjerë. Sistemi i brokerimit ka shumë prej nuancave të tij që janë tashmë të hapura për tregtuesit me përvojë. Çdo person i ri duhet ta lexojë këtë informacion me qëllim që të jetë gati për transaksionet e përparuara dhe fitimprurëse.

I THJESHTË DHE I BESUESHËM
TËRHEQJA E PARAVE
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa