Tregtimi Forex në kushte të jashtëzakonshme

Tregtimi Forex me Opsionin IQ ju lejon të keni të ashtuquajtura spread-e konkurruese.
Mirë se u kthyet! Ju tashmë jeni loguar, prandaj klikoni në butonin më poshtë për të hyrë në hapësirën e tregtimit:
Filloni tregtimin
Orari i punës për shkëmbimet, BST
Koha për tregun Forex është orari i sesioneve të tregtimit, Koha Verore Britanike (BST). Tregu Forex është i hapur 24 orë nga e hëna në të premte. Kur euroja rritet dhe dollari bie, tregtuesi dëshiron ta blejë dyshen valutore, për ta shitur më vonë me një çmim më të lartë dhe duke nxjerrë, kështu, fitim. Në rastin e kundërt (kur dollari amerikan forcohet përkundrejt euros), mund të jetë një veprim i mençur që të merret në konsideratë shitja e dyshes së valutave. Megjithatë, një ndryshim i beftë në kahun e prirjes mund të ndikojë negativisht mbi fitueshmërinë e veprimit.
Tregtimi Forex për fillestarë
Njihuni me bazat e tregtimit Forex duke parë këtë video të shkurtër mësimore.
Pse të zgjedhim Platformën Opsioni IQ për Tregtimin e Kriptomonedhave?
Fast deposits and withdrawals
Depozitime dhe tërheqje të shpejta
Hyni në Opsionin IQ nëpërmjet aplikacioneve për desktop, iOS dhe Android. Transaksionet CFD nuk kanë qenë kurrë më parë kaq të aksesueshme
mastercard
visa
neteller
skrill
bitcoin address
Reliable and highly liquid
Të besueshme dhe tepër likuide
Opsioni IQ është një platformë tregtimi për kriptomonedha, si dhe një broker i licencuar dhe i rregulluar për transaksione CFD - me një vëllim mujor tregtimi prej mbi $11 bilion.
cysec i licencës
24/7 customer service
shërbim klienti 24/7
Opsioni IQ krenohet me ofrimin e mbështetjes për klientët në 24 orë - 365 ditë të vitit Merrni ndihmë në lidhje me çdo aspekt të platformës së Opsionit IQ për tregtimin e kriptomonedhave.
en
es
it
de
fr
sv
pt
zn
ru
tr
ko
Margin trading
Tregtimi me marzh
Përfitoni nga mundësia deri në x5 levë për tregtimin e Bitcoin dhe deri në x25 për transaksionet CFD. Arrini 25 herë më shumë se zakonisht nga një parashikim i saktë
fitimi: pa limit
Short selling
Shitja shkurt (Short selling)
Shitja shkurt e një CFD-je ose e çdo lloji aseti në formë digjitale i mundëson tregtuesit të nxjerrë fitim edhe në tregje që bien.
24 asete
btc
eth
omg
User-friendly trading
Tregtim miqësor me përdoruesin
Hyni në Opsionin IQ nëpërmjet aplikacioneve për desktop, iOS dhe Android. Tregtimi i Bitcoinit dhe transaksionet CFD nuk kanë qenë kurrë më parë kaq të aksesueshme
MACOS
WINDOWS
LINUX
IOS
ANDROID
Filloni tregtimin tani
Regjistrohuni për të pasur akses
Filloni tregtimin tani
Regjistrohuni për të pasur akses
Q & A
PARALAJMËRIM I PËRGJITHSHËM MBI RREZIQET:
Shërbimet financiare të dhëna nga ky website bartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Mos investoni asnjëherë para, të cilat nuk mund t'ia lejoni vetes t'i humbisni.